Català - Castellano
Català - Castellano
 
Si vol estar al dia de tot el relacionat amb els mercats, participar en sortejos i guanyar premis.
 

Destacats

01-02-14 11:19

Concurs de truites al Fondo

Foto del cartell del concurs

Com a tret de sortida del Carnestoltes, Fondo Comerç ha organitzat aquest esdeveniment aquest dijous...

29-11-13 10:46

L’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana enceten una campanya sobre el reciclatge

Foto d'envasos de plàstic

Es durà a terme els dijous, els divendres i els dissabtes als tres mercats municipals de Santa Colom...

Campanyes Promoció

Agenda

La nostra filosofia

Líders en el producte fresc, de qualitat i saludable, els mercats municipals de Santa Coloma de Gramenet, Fondo, Sagarra i Singuerlín et coneixem bé, t’oferim el millor.

Comprar als mercats és comprar qualitat, varietat, salut i confiança. És apostar per un comerç de proximitat, sostenible y compromès amb el seu entorn econòmic, social i mediambiental, doncs els nostres mercats estan íntimament lligats al producte local, garantint d’aquesta manera la preservació de la nostra agricultura, ramaderia i pesca, d’acord amb el concepte de sobirania alimentària.

Des del 2007, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, els mercats estem treballant en un Pla de Dinamització en Xarxa, conjuntament, amb l’objectiu de posicionar-nos com a centres de referència del comerç de la nostra ciutat.

Actualment treballem amb força per donar un bon servei al client, d’acord amb els hàbits de consum moderns. Amb aquesta pàgina Web volem oferir-vos un instrument eficaç d’informació i comunicació, però sobretot d’interrelació amb vosaltres, els nostres clients.

Els mercats volem seguir sent locomotores del comerç de proximitat, treballant amb les associacions de comerciants i amb les entitats de la nostra ciutat, volem seguir potenciant la relació estratègica amb el nostre sector de la restauració, caracteritzat per la seva qualitat i varietat gastronòmica i, com no, volem enfortir el nostre compromís amb la solidaritat. 

Els mercats municipals de Santa Coloma de Gramenet fem ciutat, és la nostra raó de ser, som tradició i modernitat.

Us animem, a tots i totes, a fer dels mercats la vostra casa d’acollida!!

Ordenança Municipal sobre Mercats Municipals